2ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Χρυσό μετάλλιο για το μαθητή μας Κωνσταντίνο Μαρκουλή

gold metal_250X188

Συγχαρητήρια στον μαθητή μας, της Γ’ τάξης , Κωνσταντίνο Μαρκουλή, που μας έφερε το χρυσό μετάλλιο!

 

Στους σχολικούς αγώνες στίβου όλης της Γ’ Διεύθυνσης Αθήνας, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλής, λαμπρός μαθητής και απ΄ό,τι φαίνεται και αθλητής, ανέβασε το σχολείο μας στο βάθρο της πρώτης θέσης, στο αγώνισμα του άλματος εις μήκος, και γύρισε νικητής με το χρυσό μετάλλιο!

 

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε για την προσπάθειά σου και σου ευχόμαστε ολόθερμα, οι καθηγητές σου και οι συμμαθητές σου, να έχεις πάντα επιτυχίες και να κάνεις την οικογένειά σου, το σχολείο σου και την πόλη σου περήφανους!

 

Για τον Σύλλογο Διδασκόντων

 

Η Διευθύντρια

 

Αλεξάνδρα Φέγγη


 
 

Ημερίδα Παρουσίασης Πιλοτικών Πρακτικών για τους ΡΟΜΑ

ErasmusΤη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημερίδα του έργου Erasmus+ "Working together for Roma Inclusive Education" από το 2ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας και την Bolt Διεθνή Συμβουλευτική.

Περισσότερα...
 

Ενημέρωση για το νέο Σύστημα των Απουσιών

Welcoming

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

Σας ενημερώνουμε ότι ο τρόπος υπολογισμού των απουσιών των μαθητών έχει αλλάξει, με βάση την απόφαση 10645/Γ44-ΦΕΚ 120Β’/23-1-2017) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Περισσότερα...
 

O OHE στο σχολείο μας!

un4u 250x188

Στις 23/10/2017, με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας του ΟΗΕ , το σχολείο μας είχε την χαρά να φιλοξενήσει τον κ. Δημήτρη Φατούρο, εκπρόσωπο του Διεθνούς Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στα πλαίσια του παγκοσμίου προγράμματος του ΟΗΕ «UnitedNationsWorksForYou (UN4U)».

Περισσότερα...
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση