2ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

"Νοιάζομαι και Δρω" για τα χωριά SOS από το σχολείο μας

Noiazomai

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

το σχολείο μας στο πλαίσιο του προγράμματος "Νοιάζομαι και Δρω" στο οποίο συμμετέχει με σκοπό την προώθηση του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης συγκεντρώνει είδη ένδυσης,υπόδησης και παιχνίδια ελαφρώς μεταχειρισμένα και διατηρημένα σε καλή κατάσταση (για αγόρια και κορίτσια,ηλικίας βρεφικής έως και εφηβικής,για όλες τις εποχές) καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας( όσπρια,μακαρόνια,ρύζι,γάλατα εβαπορέ,παιδικά γάλατα,βρεφικές πάνες κ.α.) για να τα προσφέρει στα χωριά SOS(δομή Κυψέλης) με επιτόπια επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουν μαθητές και καθηγητές την Πέμπτη 23/3/2017. 

Αναμένουμε την ευγενική σας ανταπόκριση στο κάλεσμα ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης των μαθητών μας,όπως έχει συμβεί και σε ανάλογες δράσεις στο παρελθόν,μέχρι την Παρασκευή 17/3/2017 και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Ο Διευθυντής
Διονύσης Βυθούλκας
 

Αξιολόγηση Προσφορών Ταξιδιωτικών Γραφείων (εκδρομή Λ.Πλαστήρα-Καρδίτσα)

Trips

Πρακτικό αξιολόγησης προσφορών ταξιδιωτικών γραφείων για τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Λ.Πλαστήρα και την Καρδίτσα.

 

Περισσότερα...
 

Αξιολόγηση Προσφορών Ταξιδιωτικών Γραφείων (εκδρομή στην Κατερίνη)

Trips

Προσφορές ταξιδιωτικών γραφείων για τετραήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στην Κατερίνη 1 έως και 4 Απριλίου 2017

Περισσότερα...
 

''Νοιάζομαι και Δρω"

Noiazomai

Το σχολείο μας έχοντας μακρά παράδοση και πλούσια ιστορία στην εφαρμογή καινοτόμων και με ουσιαστικό παιδαγωγικό χαρακτήρα προγραμμάτων εξωδιδακτικών δραστηριοτήτων συμμετέχει τη φετινή σχολική χρονιά στο πρόγραμμα ''Νοιάζομαι και Δρω" το οποίο συνδιοργανώνουν τα ιδρύματα Λαμπράκη,Νιάρχου και Λασκαρίδη με σκοπό την προώθηση του εθελοντισμού,της αλληλεγγύης και της ενεργού πολιτειότητας.

Περισσότερα...
 

Διαγωνισμός Φωτογραφίας - Ψηφοφορία

Διαγωνισμός Μηνύματος & Φωτογραφίας

Η ομάδα των μεσολαβητών του 2ου Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους καθηγητές και την διεύθυνση του σχολείου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει για την συμμετοχή τους όλους όσοι συμμετείχαν στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα "Σχολική Ζωή".

Περισσότερα...
 

Διαγωνισμός Φωτογραφίας

1η Ομάδα Φωτογραφιών
 
2η Ομάδα Φωτογραφιών
 
3η Ομάδα Φωτογραφιών
 
4η Ομάδα Φωτογραφιών
 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση